Исидора Марушић

Адвокат сарадник
Исидора Марушић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Након завршетка основних студија на Правном факултету Универзитета у Београду, Исидора стиче прва искуства у области корпоративног права током стручне праксе у привредном друштву Delhaize Serbia.

У децембру 2019. године започиње приправнички стаж у нашој канцеларији са циљем стицања знања и искуства у области привредног, грађанског, радног и медијског права, те након положеног правосудног испита постаје члан нашег адвокатског тима у јулу 2022. године.

Говори течно енглески језик, поседује положен сертификат LYCEUM IURIS Standard Legal English, служи се немачким и шпанским језиком.

ЕДУКАЦИЈА

Дипломирала на Правном факултету Универзитета у Београду у априлу 2019. године.

Положила правосудни испит пред Министарством правде Републике Србије у фебруару 2022. године.

Члан је Адвокатске коморе Београда од јула 2022. године.

Стручне едукације

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“