Никола Чворовић

Адвокатски приправник
Никола Чворовић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

ДУШАН ЈЕ ЗАВРШИО ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА УНИОН У БЕОГРАДУ У ЈУНУ 2022. ГОДИНЕ, НАКОН ЦЕГА ЈЕ ВЕЧ У ЈУЛУ КРЕНУО СА РАДОМ КАО АДВОКАТСКИ ПРИПРАВНИК У АДВОКАТСКОЈ КАНЦЕЛАРИЈИ ВАСИЉЕВИЦ ЛЕГАЛ. ПРЕ ЗАВРШЕНОГ ФАКУЛТЕТА ДУШАН ЈЕ ЗАВРШИО ГИМНАЗИЈУ У СМЕДЕРЕВУ. ПРЕТЕЖНО СЕ БАВИ ГРАЂАНСКИМ И ПРИВРЕДНИМ ПРАВОМ И УЗ СТРУЧНУ ПОМОЋ И МЕНТОРСТВО СТАРИЈИХ КОЛЕГА ПРИПРЕМА ЗА УСПЕШНО ПОЛАГАЊЕ ПРАВОСУДНОГ ИСПИТА.

ДУШАН ИМА ЗАВРШЕН КУРС РАДА НА РАЧУНАРУ КОЈИ ПОДРАЗУМЕВА МС ОФФИСЕ (WОРД, ЕXЦЕЛ, ПОWЕР ПОИНТ), А ТАКОЂЕ СЕ ДОБРО СЛУЖИ ЕНГЛЕСКИМ ЈЕЗИКОМ. ПОСЕДУЈЕ ВОЗАЧКУ ДОЗВОЛУ Б КАТЕГОРИЈЕ.

ЕДУКАЦИЈА

Дипломирала на Правном факултету Универзитета УНИОН у Београду 202. године