Страхиња Пајчин

Адвокатски приправник
Страхиња Пајчин

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Страхиња је Правни факултет Универзитета у Београду, управно правосудни смер,  завршио 2023. године након чега је одмах кренуо са радом као адвокатски приправник и придружио се тиму Адвокатског ортачког друштва “Vasiljevic legal” где се претежно бави грађанским, привредним и радним правом.

ЕДУКАЦИЈА

Након завршене Десете београдске гимазије „Михајло Пупин“, општи смер, Страхиња је студије права на Правном факултету Универзитета у Београду завршио у јуну 2023. године.

Говори енглески и служи се немачким језиком.

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“