Александар Ђорђевић

Старији партнер
Александар Ђорђевић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Рођен је у Чачку. Основну и средњу Правно – биротехничку школу завршио је у Чачку, а на Правном факултету Универзитета у Београду дипломирао је 1995. године.

Од 1996. до 1998. године радио је у Окружном суду у Београду као приправник. Од 1998. године уписан је као адвокат у именик Адвокатске коморе Београда. Од 1998. до 2001. године радио је као адвокат у канцеларији Вељка Губерине у Београду, да би потом отворио сопствену адвокатску канцеларију.

Једно време био је члан Правне комисије фудбалског клуба Црвена звезда.

На врхунцу своје успешне каријере у области кривичног права, запошљава се у безбедносном сектору у коме је радио у периоду од 2013. године до 2017. године.  На позицији дипломате – амбасадора налазио се од 2018. године до 2023. године.

Адвокатском ортачком друштву Васиљевић прикључио се 2023. године на позицији старијег партнера.

Течно говори енглески језик.

ЕДУКАЦИЈА

Александар је дипломирао на Правном факултету Универзитета у Београду

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“