Александра Богдановић

КООРДИНАТОР КАНЦЕЛАРИЈЕ
Александра Богдановић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Александра је током професионалне каријере стекла искуство у области ПР менаџмента, односа са јавношћу и организацији хуманитарних догађаја.

Као део нашег пословно – организационог тима задужена је за постављање и реализацију циљева са тимом, мониторинг извршавања и флуидна комуникација унутар тима као и са екстерним партнерима. Бави се и активним праћењем потребама адвоката, уочавање недостатака пословања за континуирано напредовање интерне организације.

ЕДУКАЦИЈА

Александра је дипломирала на Београдској пословној школи, смер менаџмент и управљање.