Бојана Малиџан

Адвокат сарадник
Бојана Малиџан

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Бојана је дипломирала 2015. године на Правном факултету Универзитета у Београду. Као део нашег приправничког тима стекла је искуство и знање и постигла изузетне резултате у раду под вођством наших старијих партнера. Након што је завршила приправнички стаж, постаје део адвокатског тима Vasiljević Legal задужена за заступање и пружање савета клијентима у области кривичног, грађанског и медијског права.

Служи се енглеским језиком,  поседује положен сертификат LYCEUM IURIS Standard Legal English

ЕДУКАЦИЈА

Бојана је дипломирала 2015. године на Правном факултету Универзитета у Београду.

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“