Драгана Љубојевић

Адвокат сарадник
Драгана Љубојевић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

По завршеним основним студијама на Правном факултету Универзитета у Београду 2017. године, Драгана постаје члан приправничког тима Адвокатског ортачког друштва Васиљевић Легал у циљу стицања знања и вештина у области грађанског и привредног права, кроз надзор и сарадњу са нашим адвокатима.

Након положеног правосудног испита постаје члан нашег адвокатског тима у октобру 2020. године.

Током студија, била је члан СКК “Деспот Стефан Лазаревић” које за циљ има неговање културе, историје и образовања, као и члан независног удружења студената права и младих правника ЕЛСА.

Говори течно енглески језик, поседује положен сертификат Lyceum Iuris Standard Legal English.

ЕДУКАЦИЈА

Дипломирала на Правном факултету Универзитета у Београду 2017. године

Положила правосудни испит у јулу 2020. године

Члан је Адвокатске коморе Београда од дана 23.10.2020. године

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“