Душан Нешић

Aдвокатски приправник
Душан Нешић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Душан је завршио Правни факултет Универзитета Унион у Београду у јуну 2022. године, након чега је већ у јулу кренуо са радом као адвокатски приправник у адвокатској канцеларији “Vasiljević Legal”. Пре завршеног факултета Душан је завршио гимназију у Смедереву. Претежно се бави грађанским и привредним правом и уз стручну помоћ и менторство старијих колега припрема за успешно полагање правосудног испита.

Душан има завршен курс рада на рачунару који подразумева MS Office (word, excel, power point) , а такође се добро служи енглеским језиком.

ЕДУКАЦИЈА

Душан је завршио Правни факултет Универзитета Унион у Београду у јуну 2022. године

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“