Игор Пантелић

Специјални саветник
Игор Пантелић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Био је потпредседник Адвокатске коморе Београда од 1994. до 1998. Нашем тиму Игор се придружио 2019. године.

У својој вишедеценијској каријери заступао је многе домаће и стране компаније, као и друге клијенте пред судовима у Србији и иностранству. Од 1996. до 2010. био је бранилац пред Трибуналом у Хагу. У нашој канцеларији задужен је за развој пословне сарадње са страним адвокатским компанијама.

Говори енглески, француски и руски језик.

ЕДУКАЦИЈА

Дипломирао је на Правном факултету у Београду 1981. године

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“