Милица Младеновић

Адвокат сарадник
Милица Младеновић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Милица је Правни факултет Универзитета у Београду, правосудно-управни смер, завршила 2021. године након чека је одмах кренула са радом као адвокатски приправник. Септембра 2021. године уписана је у адвокатску комору Београда, а јануара 2022. године придружила се тиму адвокатског ортачког друштва Vasiljević Legal где се претежно бави грађанским и привредним правом. Милица је своје усавршавање допунила бројним семинарима и конференцијама као што су учешће на међународном семинару о медијацији, учешће на конференцији савремени изазови у праву интелектуалне својине, била је полазник курса International Topics – Study Abroad At Home, као и учесник конференције ECPD Global Youth Forum како 2021. Тако и 2022. године.

ЕДУКАЦИЈА

Након завршене гимазије у Параћину, друштвено језички смер, са одличним успехом, милица је студије права на Правном факултету Универзитета у Београду завршила у јуну 2021. године са просеком 8,13. Праксу током студија обавила је у Министарству државне управе и локалне самоуправе – сектор за матичне књиге и регистре. Милица успешно обавља приправничку вежбу у адвокатском ортачком друштву Vasiljević Legal где се уз помоћ и менторство старијих колега припрема за успешно полагање правосудног испита и корачање у свет адвокатуре.

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“