Небојша Славковић

Адвокатски приправник
Небојша Славковић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Небојша је Правни факултет Универзитета у Београду, међународно правни смер завршио невембра 2023. године, након чега је кренуо  са радом као адвокатски приправник фебруара 2024. године у адвокатском ортачком друштву Vasiljević Legal, где се претежно бави грађанским и привредним правом.

ЕДУКАЦИЈА

Након завршене Економске школе у Гучи, Небојша је Правни факултет Универзитета у Београду, међународно правни смер завршио новембра 2023. године.  Небојша успешно обавља приправничку вежбу у адвокатском ортачком друштву Vasiljević Legal где се припрема за успешно полагање правосудног испита.

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“