Огњенка Илић

Координатор канцеларије
Огњенка Илић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

20 –то годишње искуство у АД“Симпо“ Врање .Првих осам година стекла искуство у финансијама као књиговођа и повремено на месту секретарице генералног директора.

Потом дванаест година на позицији руководиоца малопродајног објекта и као координатор малопродајних објеката западне Србије.

Једногодишње искуство као предузетник.

ЕДУКАЦИЈА

Средња електротехничка школа у Сарајеву.

ЕТШЦ “Јарослав Черни“ Сарајево –смер техничар електротехнике.