Радоје Малиџан

Партнер
Радоје Малиџан

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Радоје Малиџан је дипломирао на Правном факултету Универзитета у Београду 2010. године, где је потом окончао и мастер студије из области међународног кривичног права.

Члан је адвокатске коморе Београда почев од 2011. године. Поседује знатно искуство у заступању клијената (домаћих и страних привредних друштава, невладиних организација, као и међународних корпорација) у областима привредног, имовинског, стечајног, радног и осталим областима грађанског (цивилног) права.

Такође, носилац је сертификата фондације “Фридрих Еберт” у домену међународних односа. Од 2016. године, члан је Републичке изборне комисије (РИК).

ЕДУКАЦИЈА

Радоје је дипломирао на Правном факултету Универзитета у Београду 2010. године.

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“