Зорана Благојевић

Адвокат сарадник
Зорана Благојевић

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“ - Немања Васиљевић

ОПШТЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Vasiljević Legal

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal окупља водеће адвокате и истакнуте стручњаке, који тимским радом и професионалним односом према клијенту успостављају стабилна дугогодишња партнерства са престижним домаћим и страним компанијама, корпорацијама и институцијама.

Искуством и знањем креирамо најбоља решења за изазове наших клијената.

Тим

Адвокатско ортачко друштво Vasiljević Legal успех дугује члановима свог тима који следе заједничке циљеве пословања, деле ентузијазам, стручност и професионализам, чиме су стекли поверење наших клијената, као и позицију једне од најуспешнијих канцеларија у развоју у региону.

Захваљујући нашем тиму искусних адвоката и правних стручњака, остварили смо снажна партнерства и пословне односе са многим домаћим и страним физичким и правним лицима.

Победимо заједно

Vasiljević Legal. Не чекајте своје шансе. Ми градимо могућности!

БИОГРАФИЈА

Зорана Благојевић је адвокат која је своју каријеру започела као адвокатски приправник у канцеларији Vasiljević Legal, стицајући искуство и усавршавајући своје знање бавећи се превасходно грађанским и кривичним правом. Након положеног правосудног испита, Зорана своју каријеру наставља као адвокат сарадник претежно оријентисана ка грађанском праву, пружајући услуге нашим клијентима у свим областима радног, породичног, уговорног, медијског права, права интелектуалне својине и права непокретности.

ЕДУКАЦИЈА

Зорана је дипломирала на Правном факултету Универзитета у Београду

Области рада

„Бранећи свог клијента, штитећи принцип, ви браните сваког човека у будућности кога би кршење тог принципа могло да угрози.“